De praktijk + woonst staat te koop.

Zie praktijkwoonstgent.jouwweb.be voor meer info.

 

We hebben met veel toewijding en liefde voor de patiënten gezorgd.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen.

Bedankt voor de vele lieve kaartjes, brieven, mails en berichten. We waarderen het enorm.

Voeding en medicatie kan vanaf heden per e-mail besteld worden.

Ophalingen nu ook op woensdag- en zaterdagvoormiddag mogelijk.

Om de patiëntenlijn zo weinig mogelijk te bezetten, vragen we om vanaf heden de bestellingen voor medicatie en voeding niet meer via de telefoon, maar via mail door te geven.

Door het steeds groter wordend patiëntenbestand van de praktijk is het stijgend aantal oproepen moeilijk werkbaar. Vaak zijn we in consultatie of chirurgie. Spoedtelefoons komen ook moeilijker door.

e-mail sturen naar:
voeding.medicatie@gmail.com

Vraag onze assistente gerust om een onderhoudsdieet op te starten (Kitten, Puppy, Adult, Senior, …). Of je huisdier is de voorgeschreven voeding (bv. nier-dieet) even beu en je zou graag eens een andere voeding uitproberen? Onze assistente zoekt voor jou uit welke voeding geschikt is voor het ziektebeeld van je huisdier en zal dit voor je klaarleggen. Bij elke bestelling wordt er gekeken welke kortingen / promoties we eventueel kunnen aanbieden.

 

  • Controleer tijdig je voorraad medicatie en/of voeding zodat je ongeveer een week op voorhand de bestelling kan doorgeven. Meestal kunnen we heel wat sneller leveren, maar het is toch beter om ruim op voorhand te bestellen.
  • Vermeld de naam van het medicijn en/of de voeding, de hoeveelheid en voor wie het bestemd is (naam patiënt, familienaam eigenaar). Weet je de naam van het product echt niet meer, geef dan wat tips door zodat we het in de medische fiche van de patiënt kunnen opzoeken.
  • Graag een voorkeursdag doorgeven: woensdagvoormiddag of zaterdagvoormiddag

Andere voormiddagen kunnen eventueel ook indien die dagen niet lukken. Je zal steeds via mail een afspraakmoment krijgen.

OPGELET!
*
Stel, je kan op het laatste nippertje toch de ophaling niet doen of je bent te laat.
*
NIET BELLEN maar MAILEN

De persoon bij wie je telefonisch terechtkomt (dokter) zal heel waarschijnlijk niet dezelfde persoon zijn die je de afspraak voor ophaling gegeven heeft (assistent) waardoor dit weinig zin heeft en de patiëntenlijn nodeloos bezet gehouden zal worden. Bij verlet, te laat, extra medicatie, … gelieve te mailen.

 

Wanneer toch nog bellen?

  •  Je hebt niet de mogelijkheid om met mail te werken.
  • De medicatie / voeding is zeer dringend: medicatie verloren gegaan waardoor kuur niet afgemaakt kan worden, insuline / hartmedicatie / anti-nausea / niermedicatie / …. vergeten tijdig bij te bestellen.
  • Je kan nooit in de voormiddag (ook niet de zaterdag) om medicatie/voeding.