Ter adoptie

bobby

Wij zoeken een nieuwe eigenaar voor Bobby, een mannelijke gecastreerde Jack Russel Terriër. Hij is geboren op 01/11/2008 en leeft reeds zeven jaar bij zijn huidige eigenaar, die helaas o.w.v. gezondheidsproblemen niet meer voor hem kan zorgen. Hij heeft reeds samengeleefd met katten, kippen en kan goed overweg met kinderen. Hij heeft lichte cataract, maar dit is normaal voor zijn leeftijd. Hij dient seniorvoeding te krijgen en hij heeft dringend tandchirurgie nodig (de kosten hiervan zouden deels voor zijn nieuwe eigenaar zijn).

Hoewel hij momenteel wat extra zorgen nodig heeft, verwachten we dat hij nog een lange tijd te leven heeft (dit hondenras kan tot 17 jaar oud worden indien ze goed verzorgd worden). Wij hebben in de praktijk ervaren dat Bobby een zeer lieve, trouwe en dankbare hond is, die opmerkelijk goed luistert. We zien elke dag zoveel honden in onze praktijk. Het is zeldzaam dat een hond zo goed luistert. Bobby kreeg hierin nooit enige training, dit is gewoon zijn karakter.

Wie wil hem graag zijn nieuwe ‘forever-home’ bieden en er voor zorgen dat deze schat verder een gelukkig en gezond leven kan leiden? Wij zoeken een goede eigenaar die voldoende met hem kan gaan wandelen, hem de juiste voeding en nodige zorgen kan aanbieden en hem vooral ook veel liefde kan geven (die krijg je zeker ook terug).

 

Heb jij je hart aan Bobby verloren?

 

Neem gerust contact op via assistent.dapkhd@gmail.com

of vraag meer info in de praktijk.

Toegevoegd op: 2019-02-22 15:04:59